Επιδείνωση του καιρού από αύριο με καταιγίδες και χιόνια
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπει από αύριο η ΕΜΥ, με βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και από το βράδυ στη Δυτική Στερεά. Από τη νύχτα βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν στις παραπάνω περιοχές και θα ακολουθήσουν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας σε υψόμετρο άνω των 1.200 μ.
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπει από αύριο η ΕΜΥ, με βροχές και
καταιγίδες από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και από το βράδυ
στη Δυτική Στερεά. Από τη νύχτα βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν στις
παραπάνω περιοχές και θα ακολουθήσουν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της
Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας σε υψόμετρο άνω των 1.200 μ.
Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις και σταδιακή ενίσχυση των ανέμων από το μεσημέρι στα δυτικά με την θερμοκρασία να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.
Ωστόσο η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βράδυνες ώρες. Οι άνεμοι, νοτιοδυτικής κατεύθυνσης, από 3-5 μποφόρ, σταδιακά θα ενισχυθούν στην περιοχή του ΒΑ Αιγαίου στα 6 μποφόρ και στα 7 στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-16 βαθμούς, με 3-5 βαθμούς χαμηλότερη στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονία και γενικώς στα ορεινά.
Στην Αττική ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με ασθενείς ανέμους 3-4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το βράδυ και θερμοκρασία από 2-13 βαθμούς Κελσίου.
Επίσης πύκνωση των νεφώσεων και τοπικές καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ στην Αν. Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, την Εύβοια στο ΝΑ Αιγαίο και την Κρήτη.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442