Πορεία διαμαρτυρίας για ελεύθερη μετακίνηση στα ΜΜΜ
Πορεία διαμαρτυρίας με αίτημα τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα να κλείσει ο σταθμός του ΗΣΑΠ για αρκετή ώρα.
Πορεία διαμαρτυρίας με αίτημα τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα να κλείσει ο σταθμός του ΗΣΑΠ για αρκετή ώρα.
Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, «ο αποκλεισμός στο μετρό έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μπάρες άρχισαν σταδιακά να κλείνουν από τις 20 Νοεμβρίου του 2017 και να περιορίζουν την πρόσβαση στα ΜΜΜ, που είναι κοινωνική ανάγκη. Ουσιαστικά, μέσα στο αστικό περιβάλλον, είμαστε αναγκασμένοι να τα χρησιμοποιούμε για να πηγαίνουμε στη δουλειά μας, τη σχολή μας, τη ψυχαγωγία μας. Τα ΜΜΜ είναι κοινό αγαθό και η πρόσβαση σε αυτά πρέπει να είναι ελεύθερη για όλους. Η εξαναγκαστική χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αποκλείει όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το αγοράσουν».
in.gr
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη για δεύτερο παιδί;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442