Λαζαρίδης: Ψέμα η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια το 2018
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα της κυβέρνησης από τη δήθεν “καθαρή έξοδο” από τα Μνημόνια το 2018», τόνισε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης προσθέτοντας ότι έχουν ψηφιστεί μέτρα 5,1 δις ευρώ για το 2019 και 2020 με μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα της κυβέρνησης από τη δήθεν “καθαρή έξοδο”
από τα Μνημόνια το 2018», τόνισε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου
της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης προσθέτοντας ότι έχουν ψηφιστεί μέτρα 5,1 δις
ευρώ για το 2019 και 2020 με μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αναφέρθηκε και στις προτάσεις της ΝΔ υπογραμμίζοντας: «Είμαστε σοβαρό κόμμα. Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ να λέμε ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Οτιδήποτε καταθέτουμε είναι απολύτως κοστολογημένο. Προτείνουμε μείωση φόρων, μείωση δαπανών και ένα καλύτερο και λειτουργικό δημόσιο τομέα φιλικό στους πολίτες και τις επιχειρήσεις».
Μιλώντας για τις διαφορές στην πολιτική ανάμεσα στη σημερινή Κυβέρνηση και μια νέα Κυβέρνηση της ΝΔ, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε: «Εμείς δεν θα καθυστερούσαμε την επένδυση στο Ελληνικό. Ούτε στις Σκουριές. Θα φέρναμε νέες επενδύσεις και δουλειές».
«Η πατρίδα μας δεν κέρδισε τίποτα από την επίσκεψη Ερντογάν»
Για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε: «Δυστυχώς, η πατρίδα μας δεν κέρδισε απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε καταλάβει ποιος ήταν ο στόχος και γιατί έγινε τη δεδομένη χρονική στιγμή η επίσκεψη».
Ο κ. Ερντογάν, ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «ήρθε στο Προεδρικό Μέγαρο και αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λοζάνης. Η προετοιμασία που υπήρξε από την πλευρά της κυβέρνησης δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Εμείς πιστεύουμε στη σύσφιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της Τουρκίας – Τι εξηγεί Τουρκάλα ειδικός
- ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν για χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια
- Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442