Το αδιαχώρητο για ένα δωρεάν… κραγιόν στη Θεσσαλονίκη [Βίντεο]
Στην ουρά για πάνω από μια ώρα περιμένουν νεαρές κοπέλες για να πάρουν ένα δωρεάν κραγιόν και να δουν τις προσφορές σε καλλυντικά, σε κατάστημα επί της Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στην ουρά για πάνω από μια ώρα περιμένουν νεαρές κοπέλες για να πάρουν ένα δωρεάν κραγιόν και να δουν τις προσφορές σε καλλυντικά, σε κατάστημα επί της Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το κατάστημα γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του και προσφέρει ένα δωρεάν κραγιόν στις πρώτες 300 γυναίκες που θα μπουν, με σειρά προτεραιότητας, στο μαγαζί, με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο.
in.gr
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας τα ξημερώματα
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442