Στο ρεκόρ Γκίνες η Καρδίτσα με τη μεγαλύτερη νουγκατίνα [Βίντεο]
Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες βρίσκεται από σήμερα η Καρδίτσα και ο Σύλλογος ζαχαροπλαστών, κατασκευάζοντας τη μεγαλύτερη νουγκατίνα σοκολάτα στον κόσμο, μήκους 100 μέτρων και 21 εκατοστών, και βάρους περισσότερων από δύο τόνων.
Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες βρίσκεται από σήμερα η Καρδίτσα και ο Σύλλογος ζαχαροπλαστών, κατασκευάζοντας τη μεγαλύτερη νουγκατίνα σοκολάτα στον κόσμο, μήκους 100 μέτρων και 21 εκατοστών, και βάρους περισσότερων από δύο τόνων.
Η διαδικασία είχε κάποιες μικροπεριπέτειες αλλά τελικά όλα πήγαν καλά, με αποτέλεσμα το εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία, σύμφωνα με το karditsalive.net.
Για να δημιουργηθεί αυτό το τεράστιο γλυκό χρειάστηκαν 2,5 τόνοι υλικών, ενώ τα 100 μέτρα νουγκατίνας υπολογίζεται πως θα «βγάλουν» 10.000 κομμάτια που θα προσφερθούν στους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες.
Από το πρωί, στο χώρο βρισκόταν ο υπεύθυνος των ρεκόρ Γκίνες, Τζακ Μπροκμπανκ, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μήκος της νουγκατίνας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας