Έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός, νίκη η Λάρισα, «Χ» στη Λαμία
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έκαμψε με γκολ του Κούτρη στο 84' την αντίσταση του μαχητικού Λεβαδειακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» (Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-1), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η αυλαία άνοιξε με τον ισόπαλο αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και στην Κέρκυρα (Λαμία - Κέρκυρα 1-1), ενώ η Λάρισα νίκησε τον Απόλλων Σμύρνης με γκολ στο 86' (Λάρισα - Απόλλων Σμύρνης 1-0).
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έκαμψε με γκολ του Κούτρη στο 84′ την αντίσταση του μαχητικού Λεβαδειακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» (Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-1), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Το Σάββατο, η αυλαία άνοιξε με τον ισόπαλο αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και στην Κέρκυρα (Λαμία – Κέρκυρα 1-1), ενώ η Λάρισα νίκησε τον Απόλλων Σμύρνης με γκολ στο 86′ (Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης 1-0).
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 18 Νοεμβρίου Λαμία-Κέρκυρα 1-1 (45’+ Πίτι πεν.-6′ Σολεϊδης)
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.