Τρεις αγωνιστικές στον Μολέδο, χάνει το «αιώνιο» ντέρμπι
Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ
τον Ροντρίγκο Μολέδο, για την ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης τον
Βασίλη Ρέντζα, στο ματς κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στις 20
Σεπτεμβρίου. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν είχε τιμωρηθεί από τον διαιτητή
της αναμέτρησης, όμως η υπόθεση έφτασε στην πειθαρχική επιτροπή μετά
από καταγγελία των Θεσσαλών. Η ποινή αυτή σημαίνει ότι ο σέντερ μπακ των
«πρασίνων» θα χάσει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας (28/10) με τον
Ολυμπιακό, ενώ θα απουσιάσει επίσης από το ματς πρωταθλήματος με τη
Λαμία, το προσεχές Σάββατο (21/10) και από τον αγώνα κυπέλλου με την
Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10).
Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον Ροντρίγκο Μολέδο, για την ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Βασίλη Ρέντζα, στο ματς κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στις 20 Σεπτεμβρίου.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν είχε τιμωρηθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, όμως η υπόθεση έφτασε στην πειθαρχική επιτροπή μετά από καταγγελία των Θεσσαλών.
Η ποινή αυτή σημαίνει ότι ο σέντερ μπακ των «πρασίνων» θα χάσει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας (28/10) με τον Ολυμπιακό, ενώ θα απουσιάσει επίσης από το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία, το προσεχές Σάββατο (21/10) και από τον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10).
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 8.500 ευρώ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον ίδιο αγώνα με την ΑΕΛ. Για τον ίδιο λόγο, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ στην Παναχαϊκή (για το ματς κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας) και 1.167 ευρώ στην Προοδευτική (για το ντέρμπι της Γ΄ εθνικής με τον Ιωνικό).
Παράλληλα, η πειθαρχική επιτροπή ασχολήθηκε και με τα έκτροπα που σημειώθηκαν στον -φιλικό κατά τα άλλα- αγώνα του Εργοτέλη με τον Ερμή Ζωνιανών, στις 24 Σεπτεμβρίου.
Ο Ερμής τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου της Γ΄ εθνικής, αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 2.000 ευρώ.
Στον Εργοτέλη επιβλήθηκε πρόστιμο 9.000 ευρώ και στον προπονητή του, Τάκη Γκώνια, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έναν μήνα και πρόστιμο 2.000 ευρώ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Το NBA έχει βάλει ερευνητές για να διαλευκάνουν την υπόθεση. O Σαμς Σαράνια αποκαλύπτει τι ανέφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς αλλά και την άποψη του Αντετοκούνμπο
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας