Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας ικετεύει τώρα για την παραμονή του ΔΝΤ
Την αλλαγή της στάσης του πρωθυπουργού για τη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα σημείωσε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς.
Την αλλαγή της στάσης του Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα σημείωσε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς και υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης.
«Αλέξης Τσίπρας – Δεκέμβριος του 2016 για το ΔΝΤ: “Κάποιοι ανόητοι τεχνοκράτες μας λένε ότι το λάθος είναι το σωστό”. Αλέξης Τσίπρας – Οκτώβριος του 2017 μετά τη συνάντηση με την Λαγκάρντ: “Χαίρομαι που το ΔΝΤ δηλώνει ότι θα αλλάξει κατεύθυνση, δεν απαιτεί νέα μέτρα και επιμένει στην ελάφρυνση χρέους. Ακούστηκε σαν μουσική στα αυτιά μου όταν το είπε η κ. Λαγκάρντ”» αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας πως «μόλις σε 10 μήνες οι ανόητοι τεχνοκράτες του ΔΝΤ μεταμορφώθηκαν για τον πρωθυπουργό σε “μουσική στ’ αυτιά του” και τώρα ικετεύει για την παραμονή του Ταμείου».
Ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς επισημαίνει πως η «συνέπεια λόγων και έργων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βούλιαξαν την Ελλάδα και την οδηγούν σε πολυετή λιτότητα».
«Φτάνει πια. Δεν μπορούν να πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες τις παλινωδίες και τις ιδεοληψίες του πρωθυπουργού και των υπουργών του» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Ανδρουλάκη.
in.gr
- Οι τελευταίες «δουλειές» που έκανε ο Κώστας Τσιάρας, πριν κλείσει την πόρτα του ΥΠΑΑΤ
- Στο «στόχαστρο» και της Μίλαν ο Καρέτσας
- Γιαν Μαρτέλ: Οι ήρωες της Ιλιάδας είναι οι Γκέιτς και οι Έπσταϊν της εποχής που τσακώνονται μεταξύ τους
- Στον Προφήτη Ελισσαίο του Ψυρρή η πρώτη προφορά του Επιταφίου – Κατάνυξη στη «γειτονιά» του Παπαδιαμάντη
- Γολγοθάς: Οι ανακαλύψεις γύρω από την ύπαρξη του τόπου του μαρτυρίου
- Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας από Θεσσαλονίκη για Αθήνα – Αναχώρησε με 1 ώρα καθυστέρηση λόγω βλάβης
- Ξέσπασμα του Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Το «καρφί» στον Σαμς Σαράνια
- Πάσχα: 100 συλλήψεις για βεγγαλικά και τουλάχιστον 7 τραυματίες – Έχουν κατασχεθεί πάνω από 170.000 είδη πυροτεχνίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442