ΟΟΣΑ: Το Brexit δεν χρειάζεται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα
Η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να υιοθετήσει μια προσέγγιση του τύπου «ό,τι χρειαστεί» στις συνομιλίες για το Brexit προκειμένου να διασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα, δήλωσε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.
Η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να υιοθετήσει μια προσέγγιση του τύπου «ό,τι χρειαστεί» στις συνομιλίες για το Brexit προκειμένου να διασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα, δήλωσε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.
«Θα έλεγα:…ό,τι χρειαστεί προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το βέλτιστο για τον κόσμο, και στις δύο πλευρές», δήλωσε ο Γκουρία στο Λονδίνο, προσθέτοντας ότι δεν θεωρεί πως η διαδικασία του Brexit θα πρέπει να «δεσμευθεί» σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
ΑΠΕ/Reuters,in.gr
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442