Τι θα γίνει με τα σπίτια αξίας ως 300.000 και τους e-πλειστηριασμούς
Σε συμφωνία με τις τράπεζες να μην ενταχθεί κανένα σπίτι με αξία έως 300.000 ευρω, ανεξάρτητα αν προστατεύεται ή όχι από τον νόμο Κατσέλη, στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι οποίοι αναμένεται να αρχίσουν στις 29/11, ήρθε ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής.
Σε συμφωνία με τις τράπεζες να μην ενταχθεί κανένα σπίτι με αξία έως 300.000 ευρω, ανεξάρτητα αν προστατεύεται ή όχι από τον νόμο Κατσέλη, στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι οποίοι αναμένεται να αρχίσουν στις 29/11, ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής.
Εν όψει της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι τραπεζίτες συμφώνησαν να εξαιρεθούν από την πλατφόρμα οι πρώτες κατοικίες, εξοχικά και κάθε άλλου είδους ακίνητα αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.
Παράλληλα η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επεκτείνει την ισχύ του νόμου Κατσέλη που προστατεύει την πρώτη κατοικία και για μετά από τις 31/12/2017 που ληγει η ισχύς του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας