Μπόλτ: «Οι βατήρες φταίνε για την κακή μου εκκίνηση»
Ο Γιουσέιν Μπολτ προσπαθεί να ξεπεράσει γρήγορα τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε με την κακή εκκίνησή του στην 6η προκριματική σειρά των 100μ στην πρεμιέρα των αγώνων στο Λονδίνο, όπου τελικά κατάφερε να κερδίσει με 10.07 δευτερόλεπτα.
Ο Γιουσέιν Μπολτ προσπαθεί να ξεπεράσει γρήγορα τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε με την κακή εκκίνησή του στην 6η προκριματική σειρά των 100μ στην πρεμιέρα των αγώνων στο Λονδίνο, όπου τελικά κατάφερε να κερδίσει με 10.07 δευτερόλεπτα.
Ο Τζαμαϊκανός που αναζητά το τέταρτο χρυσό του στην διοργάνωση, έχοντας κερδίσει τα 100μ σε κάθε παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2009, εκτός από το 2011 στη Νότια Κορέα, όταν αποκλείστηκε για ένα λανθασμένο ξεκίνημα, τόνισε ότι η κακή εκκίνηση οφείλεται στους βατήρες. «Αυτό ήταν πολύ κακοί», είπε στους δημοσιογράφους. «Εγώ σκόνταψα λίγο έξω από τον βατήρα μου, δεν μου αρέσουν πραγματικά αυτοί οι βατήρες. Είναι οι χειρότεροι που έχω δει ποτέ. Είναι ασταθείς όταν έκανα την προθέρμανση μου και έσπρωξα πίσω, έφυγε πίσω, και δεν είναι αυτό που είμαι συνηθισμένος», τόνισε. Ο Μπολτ έλαβε τη συνήθη φιλόξενη υποδοχή του από 55.000 φιλάθλους στο γήπεδο στο θριάμβευσε στους Ολυμπιακούς του 2012.
«Δεν είχα τρέξει όσο θα ήθελα, αλλά ο τρόπος που επέστρεψα στον αγώνα δείχνει ότι είμαι σε αξιοπρεπή μορφή. Μετά τα ημιτελικά μπορώ να πω περισσότερα. Οι φίλαθλοι είναι πάντα υπέροχοι. Μου δείχνουν πάντα τόσο πολύ αγάπη και πάντα εκτιμώ ότι είμαι εδώ». Οι ημιτελικοί και οι τελικοί πραγματοποιούνται σήμερα το βράδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442