Ελβετός τουρίστας σκοτώθηκε από προπέλα ταχύπλοου στην Κέρκυρα
Tραγωδία στην Κέρκυρα για ζευγάρι Ελβετών που είχε νοικιάσει μηχανοκίνητο σκάφος στην περιοχή Έρμονες.
Κατά τη διάρκεια του πλου του σκάφους ο άνδρας, ηλικίας 35 ετών περίπου
σύμφωνα με την πρώτην πληροφόρηση, έπεσε υπό αδιευκρίνιστη αιτία στη
θάλασσα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει θανάσιμα η προπέλα της μηχανής.
Tραγωδία στην Κέρκυρα για ζευγάρι Ελβετών που είχε νοικιάσει μηχανοκίνητο σκάφος στην περιοχή Έρμονες.
Κατά τη διάρκεια του πλου του σκάφους ο άνδρας, ηλικίας 35 ετών περίπου σύμφωνα με την πρώτην πληροφόρηση, έπεσε υπό αδιευκρίνιστη αιτία στη θάλασσα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει θανάσιμα η προπέλα της μηχανής.
Η σύζυγος του άτυχου άνδρα κάλεσε άμεσα σε βοήθεια, ενώ στο σημείο έσπευσε άλλο σκάφος. Ο 35χρονος αφού περισυνελέγη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το κεντρικό λιμεναρχείο Κέρκυρας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας