Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Ανδρέας Λυκουρέντζος
Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ γνωστοποίησε το πρωί της Τετάρτης, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ γνωστοποίησε το πρωί της Τετάρτης, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος.
«Με προσωπική μου απόφαση δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας» ανακοίνωσε σε δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ o κ. Λυκουρέντζος, ευχαριστώντας τον αρκαδικό λαό για την εμπιστοσύνη του.
«Θα είμαι πάντα μαζί του στην πρώτη γραμμή, σε κάθε κρίσιμη ώρα του τόπου μας για να συνδράμω με τις δυνάμεις μου, όταν θα είναι επιβεβλημένο από τις περιστάσεις και από τους αγώνες της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε ο πρώην υπουργός.
«Η αγάπη μου για την Αρκαδία» συνέχισε «θα παραμένει αστείρευτη και ανυστερόβουλη. Δεν αποξενώνομαι από τους συμπολίτες μου και τους συμπατριώτες μου. Δεν αποσύρομαι από τον ζωτικής σημασίας αγώνα για την αναγέννηση της Ελλάδος μας».
Όπως πρόσθεσε ο κ. Λυκουρέντζος, συμπαρατάσσεται με τον κ. Μητσοτάκη «στον αγώνα για τη νίκη στις προσεχείς εθνικές εκλογές, με την ελπίδα η Ελλάδα με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέψει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής. Η Ελλάδα να καταστεί ισότιμη στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκεί όπου με πίστη, φιλοπατρία και διορατικότητα την οδήγησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: «Τρομερή» πολύνεκρη σύγκρουση τρένων – «Μετακινήσαμε πτώματα για να φτάσουμε σε επιζήσαντες»
- Οι «άνθρωποι-ρομπότ» κερδίζουν τους επενδυτές
- Γουατεμάλα: Σε «κατάσταση πολιορκίας» κηρύχθηκε η χώρα μετά τις δολοφονίες αστυνομικών από συμμορίες
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442