
Κρατούμενος βρέθηκε κρεμασμένος στα κρατητήρια στο ΑΤ Συντάγματος
Απαγχονισμένος με την μπλούζα του μέσα στο κελί του βρέθηκε το πρωί 62χρονος κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος.
Απαγχονισμένος με την μπλούζα του μέσα στο κελί του βρέθηκε το πρωί 62χρονος κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για αυτοκτονία.
Από τα έως τώρα στοιχεία, ο 62χρονος είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και την περασμένη Παρασκευή βγήκε απόφαση για προφυλάκισή του.
Το Σάββατο μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος, όπου κρατούνταν προσωρινά, με ευθύνη του Τμήματος Ασφαλείας.
Στις 6 τα ξημερώματα, κατά την αλλαγή της βάρδιας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φρουρός των κρατητηρίων έκανε τη συνηθισμένη επιθεώρηση και τα βρήκε όλα εντάξει.
Στις 07.30, όμως, ο αστυνομικός που πήγε πάλι στα κρατητήρια, βρήκε τον 62χρονο κρεμασμένο στα κάγκελα του κελιού του με την μπλούζα του.
Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφτασαν εκεί προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στον κρατούμενο, αλλά ήταν πλέον αργά.
Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από την ΓΑΔΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442