Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία που επέζησε της συντριβής
Βελτιούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία (ΑΣ) Βασιλικής
Πλεξίδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της κατά την πτώση του στρατιωτικού
ελικοπτέρου σε δύσβατη περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.
Βελτιούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία (ΑΣ) Βασιλικής Πλεξίδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της κατά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου σε δύσβατη περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, η 26χρονη έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και φέρει πολλαπλά θλαστικά τραύματα κεφαλής, κατάγματα σπονδυλικής στήλης Α6, Θ2 ,Θ3, Ο5 και κάταγμα στέρνου.
Η αρχιλοχίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ως σοβαρή πολυτραυματίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας