
Γρήγορες ταχύτητες στο νέο τρέιλερ του «Baby Driver»
Έχοντας συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές στο Φεστιβάλ SXSW όπου προβλήθηκε, η νέα ταινία του Έντγκαρ Ράιτ, το Baby Driver περιλαμβάνει γρήγορες ταχύτητες και χιούμορ. Το νέο τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει το in.gr, δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα και περιλαμβάνει κυνηγητά με αυτοκίνητα, μουσική και ένταση.
Αγγελική Στελλάκη
Έχοντας συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές στο Φεστιβάλ SXSW όπου προβλήθηκε, η νέα ταινία του Έντγκαρ Ράιτ, το Baby Driver περιλαμβάνει γρήγορες ταχύτητες και χιούμορ.
Το νέο τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει το in.gr, δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα και περιλαμβάνει κυνηγητά με αυτοκίνητα, μουσική και ένταση.
Μάλιστα, η Sony είναι τόσο ικανοποιημένη από την πορεία της ταινίας και τα πρώτα σχόλια που αποφάσισε να μεταφέρει νωρίτερα την ημερομηνία προβολής της ταινίας (από τον Αύγουστο στον Ιούνιο στις ΗΠΑ).
Ο Έντγκαρ Ράιτ είναι ο σκηνοθέτης του Cornetto Trilogy (Shaun of the Dead, Hot Fuzz και Το Τέλος του Κόσμου).
Ένας χαρισματικός, νεαρός οδηγός (Άνσελ Έλγκορτ) ακολουθεί τους ρυθμούς του δικού του soundtrack και γίνεται ο καλύτερος οδηγός διαφυγής από ληστείες. Όταν συναντά το κορίτσι των ονείρων του (Λίλι Τζέιμς), ο Baby βλέπει την ευκαιρία να αποσυρθεί και αποτινάξει από πάνω του την εγκληματική ζωή, κλείνοντας μια για πάντα παλιούς λογαριασμούς. Αλλά μετά από μια συμφωνία για να δουλέψει δίπλα σε ένα σκληρό αφεντικό (Κέβιν Σπέισι), θα τα ριψοκινδυνέψει όλα, αφού μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας θα απειλήσει την ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.
* Στην Ελλάδα η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 17 Αυγούστου, σε διανομή Feelgood Entertainment.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442