Συνάντηση Βασιλειάδη με ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ
Με θέμα το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και τη χρήση του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλου. Από το υφυπουργείο έγινε γνωστό, πως ήταν μια «πρώτη διερευνητική συζήτηση για το αν υπάρχουν δυνατότητες εξεύρεσης μίας λύσης που να είναι προς όφελος τόσο του Δημοσίου όσο και του ΠΑΟ».
Με θέμα το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και τη χρήση του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλου.
Από το υφυπουργείο έγινε γνωστό, πως ήταν μια «πρώτη διερευνητική συζήτηση για το αν υπάρχουν δυνατότητες εξεύρεσης μίας λύσης που να είναι προς όφελος τόσο του Δημοσίου όσο και του ΠΑΟ».
Η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με πηγές από το υφυπουργείο, πραγματοποιήθηκε σε «πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή βούληση για λύση. Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μετά το Πάσχα, προκειμένου να γίνει συζήτηση επί συγκεκριμένων προτάσεων και να εκφραστούν οι προθέσεις των δύο πλευρών».
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό το αίτημά της για πολύχρονη εκμίσθωση του κλειστού σταδίου του ΟΑΚΑ, αν και πρόσφατα είχε δείξει θετική και στην πρόταση της Πολιτείας για δημιουργία γηπέδων του συλλόγου στο Γουδή.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός μετά την 100άρα στη Φενέρμπαχτσε έχει μπει στο παιχνίδι της κορυφής στη regular season - Τι χρειάζεται και πώς μπορεί να ξεπεράσει τους Τούρκους - Όλα τα δεδομένα.