Τα Σεζάρ υποκλίνονται στην γοητεία του Τζορτζ Κλούνι
Στη γοητεία του Τζορτζ Κλούνι υποκλίθηκαν τα Σεζάρ, τα γαλλικά «Όσκαρ», τα οποία αποφάσισαν να τιμήσουν τον αμερικανό ηθοποιό για το σύνολο της καριέρας του. Πλέκοντάς το εγκώμιο του Κλούνι, τα κινηματογραφικά βραβεία αναφέρουν ότι θέλουν να τιμήσουν «τον πιο χαρισματικό ηθοποιό της γενιάς του», του οποίου το «εκθαμβωτικό ταλέντο» δείχνει ότι ανήκει «στο πάνθεον των θρυλικών ηθοποιών».
Στη γοητεία του Τζορτζ Κλούνι υποκλίθηκαν τα Σεζάρ, τα γαλλικά «Όσκαρ», τα οποία αποφάσισαν να τιμήσουν τον αμερικανό ηθοποιό για το σύνολο της καριέρας του.
Πλέκοντάς το εγκώμιο του Κλούνι, τα κινηματογραφικά βραβεία αναφέρουν ότι θέλουν να τιμήσουν «τον πιο χαρισματικό ηθοποιό της γενιάς του», του οποίου το «εκθαμβωτικό ταλέντο» δείχνει ότι ανήκει «στο πάνθεον των θρυλικών ηθοποιών».
Τα βραβεία σημειώνουν ότι επέλεξαν τον Κλούνι για το ταλέντο του ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός και «πάνω απ’ όλα» -όπως σημειώνουν- «για την καλλιτεχνική και πνευματική του γενναιοδωρία».
Και συνεχίζουν με μερικά ακόμα κολακευτικά σχόλια: «Ενσαρκώνει τη χολιγουντιανή λάμψη» αναφέρουν τα Σεζάρ, τονίζοντας ότι «η γοητεία του, το χιούμορ του, η προσωπικότητα και η επιμονή του βρίσκονται στην καρδιά του διαρκούς και αιώνιου θαυμασμού μας».
Το βραβείο θα απονεμηθεί στον αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη στις 24 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ριζότο με κοτόπουλο και αρακά
- Η Γερμανία δεν ξυπνά από τον ενεργειακό της εφιάλτη
- Γροιλανδία: Όταν η γεωπολιτική περνά μέσα από τους αλγόριθμους
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)












































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442