Η επιδείνωση της οικονομίας φέρνει σκληρότερους στην κυβέρνηση Μαδούρο
Με ανασχηματισμό της κυβέρνησης επιχειρεί ο Μαδούρο να δαμάσει την οικονομική κρίση από την οποία μαστίζονται οι πολίτες στη Βενεζουέλα. Επέλεξε, ωστόσο, ακόμα σκληρότερους και αμετακίνητους οπαδούς του οικονομικού του μοντέλου.
Με ανασχηματισμό της κυβέρνησης επιχειρεί ο Μαδούρο να δαμάσει την οικονομική κρίση από την οποία μαστίζονται οι πολίτες στη Βενεζουέλα.
Επέλεξε, ωστόσο, ακόμα σκληρότερους και αμετακίνητους οπαδούς του οικονομικού του μοντέλου και ας τρέχει ο πληθωρισμός με 700%, σύμφωνα τουλάχιστον με το ΔΝΤ.
Αντιπρόεδρος είναι πλέον ο Τάρεκ ελ Αϊσάμι, κυβερνήτης της πολιτείας Αράγουα, ένας από τους ισχυρότερους -όπως τον περιγράφουν τα ισπανόφωνα ΜΜΕ- πολιτικούς στη χώρα.
Παράλληλα, ο αδελφός του Ούγκο Τσάβες διορίστηκε υπουργός Πολιτισμού, ενώ άλλαξε και το οικονομικό επιτελείο.
Ο Ραμόν Λόμπο είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών, στον οποίο θα περάσουν όλες οι αρμοδιότητες για τη διαχείριση της οικονομίας.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.