
Σκότωσαν 45χρονη παιδοψυχίατρο στη Λαμία
Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης μία 45χρονη στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα, η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, ήταν χτυπημένη στον λαιμό και το στήθος.
Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης μία 45χρονη στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικα.
Το πτώμα της αντίκρισε στο κρεβάτι της ο αδελφός της, που την αναζητούσε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα, η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, έφερε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και το στήθος, από αιχμηρό αντικείμενο.
Επιτόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, που σε πρώτη φάση φέρεται να διαπίστωσαν ότι στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.
Ήδη παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού
- Νέα Υόρκη: Βίντεο σοκ με οδηγό ΙΧ να πέφτει πάνω σε ποδηλάτες – Ένας νεκρός
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- SOS και παγίδες για τα τα ενοίκια: Οι κωδικοί στο νέο Ε2 που μηδενίζουν τον φόρο
- Νέες ταινίες: Η κινηματογραφική ζωή μετά τα Όσκαρ
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Συνταγή: Πουρές πατάτας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442