Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στη Ζάκυνθο μετά την κακοκαιρία
Νεκρό εντόπισε η Πυροσβεστική άνδρα 33 ετών του οποίου το αυτοκίνητο είχε βρεθεί νωρίτερα σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στη Ζάκυνθο, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τη δυνατή νεροποντή. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του νησιού τη Δευτέρα.
Νεκρό εντόπισε η Πυροσβεστική άνδρα 33 ετών του οποίου το αυτοκίνητο είχε βρεθεί νωρίτερα σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στη Ζάκυνθο, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τη δυνατή νεροποντή.
Στο σημείο που βρέθηκε το άδειο αυτοκίνητο, στο χωριό Βανάτο, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, οι οποίες εντόπισαν τον άτυχο άνδρα το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, η αστυνομία γνώριζε ότι μέχρι τις 02:30 τα ξημερώματα ο 33χρονος βρισκόταν σε μπαρ της Ζακύνθου. Στην συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν.
Περίπου στις 08:00 το πρωί, ο αδελφός του αγνοουμένου ειδοποιήθηκε από συγγενή ότι το αμάξι του 33χρονου βρισκόταν σε χαντάκι.
Η δυνατή νεροποντή, που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου και συνεχίζεται την Κυριακή, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο νησί, σε περιοχές της πόλης της Ζάκυνθου, αλλά και στα χωριά Πηγαδάκια, Σκουλικάδο και Τσιλιβή.
Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδατών από σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, ενώ στο χωριό των Αμπελοκήπων χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί μια οικογένεια.
Κλειστή παραμένει, έπειτα από απόφαση της τροχαίας Ζακύνθου και της περιφερειακής ενότητας, η εθνική οδός Ζακύνθου – Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, παρακαλούνται
όλοι οι κάτοικοι του νησιού να μην μετακινούνται άσκοπα, ιδιαίτερα στις
περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία της Ζακύνθου με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442