Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο
Ένας 77χρονος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης δολοφονίας την Τρίτη στην Πάτρα. Χθες το απόγευμα μετέβη στο σπίτι 45χρονου και διαπληκτίστηκε μαζί του, για άγνωστη έως τώρα αιτία. Εκνευρισμένος ο ηλικιωμένος, πήγε σε διπλανό οίκημά του, πήρε ένα από τα κυνηγετικά όπλα του και επέστρεψε στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε το θύμα. Εκεί πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι τον 45χρονο, ο οποίος αργότερα κατέληξε.
Ένας 77χρονος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης δολοφονίας την Τρίτη στην Πάτρα.
Χθες το απόγευμα μετέβη στο σπίτι 45χρονου υπηκόου Βουλγαρίας και διαπληκτίστηκε μαζί του, για άγνωστη έως τώρα αιτία.
Εκνευρισμένος ο ηλικιωμένος, πήγε σε διπλανό οίκημά του, πήρε ένα από τα κυνηγετικά όπλα του και επέστρεψε στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε το θύμα. Εκεί πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι τον 45χρονο, από απόσταση ενάμισι-δυο μέτρων, την ώρα που δύο ομοεθνείς του παρακολουθούσαν το έγκλημα χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν.
Βαριά τραυματισμένος ο 45χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν τον δράστη μέσα σε αστικό λεωφορείο με προορισμό το κέντρο της Πάτρας, τον συνέλαβαν και εκείνος ομολόγησε την πράξη του.
Σε έρευνες σε σπίτι του 77χρονου στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και 59 φυσίγγια.
Ένα από κίνητρα που εξετάζει ως πιθανά η Αστυνομία είναι ο 45χρονος να χρωστούσε ενοίκια στον 77χρονο, καθώς μαζί με άλλους ομοεθνείς του, όλοι τους εργάτες, διέμεναν σε ισόγειες κατοικίες του δράστη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρένια Λουϊζίδου: Πώς τη βοήθησε ο Γιάννης Μπέζος στα πρώτα θεατρικά της βήματα
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων
- Σε πόσες μέρες γίνεται η έκδοση των συντάξεων – Η προϋπόθεση για σύνταξη-εξπρές
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απάντηση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας τα κυβερνητικά μέτρα για τη βιομηχανία
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442