Στάση εργασίας την Τρίτη στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο
Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Τρίτη, από τις 11.00 έως τις 16.00, οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (γραμμή 1), σύμφωνα με απόφαση του το Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών.
Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Τρίτη, από τις 11.00 έως τις 16.00, οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (γραμμή 1), σύμφωνα με απόφαση του το Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών.
Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την απορία της για την κινητοποίηση, καθώς όπως υποστηρίζει κατά τη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής «υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ διοίκησης και των 8 σωματείων, ενώ καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων».
«Προχωρούν αναίτια κατά την άποψή μας, σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών. Η Διοίκηση απέδειξε πρόσφατα την έμπρακτη διάθεσή της να συνεργαστεί και με τα 8 σωματεία των εργαζομένων και δεν κατανοεί τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει στάση εργασίας» καταλήγει η ΣΤΑΣΥ στην ανακοίνωσή της.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»