Στόχος ληστών μέσα στο σπίτι του έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Στυλιανός Παττακός, ένας από τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος.
Στις 04.00, τρεις άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν, από ανασφάλιστη πλαϊνή είσοδο, στη μονοκατοικία όπου διαμένει, στα Πατήσια.
Ακινητοποίησαν τότε την αλλοδαπή οικιακή βοηθό, αφαίρεσαν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και αναμνηστικά μετάλλια του ηλικίας 104 ετών Στ. Παττακού, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, και τράπηκαν σε φυγή.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας