Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενσωματώθηκε ο Παππάς
Ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μέση (μυϊκός σπασμός) και συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods (28/9). Ο 26χρονος γκαρντ των «πρασίνων» έμεινε εκτός προληπτικά στις δύο προπονήσεις της Τρίτης (27/9).
Ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μέση (μυϊκός σπασμός) και συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods (28/9). Ο 26χρονος γκαρντ των «πρασίνων» έμεινε εκτός προληπτικά στις δύο προπονήσεις της Τρίτης (27/9).
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της Α1, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, να πρέπει να αποφασίσει σύντομα ποιους δύο εκ των Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Φελντέιν, Κέι Σι Ρίβερς, Τζέιμς Γκιστ, Κρις Σίνγκλετον και Ντιμίτρις Νίκολς δεν θα δηλώσει στον ΕΣΑΚΕ για το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-128x85.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442