Επίθεση δέχθηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού κατά τη διαδρομή το Καυτανζόγλειο στο αεροδρόμιο μετά από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.
Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στην επίθεση με πέτρες από αγνώστους. Αποτέλεσμα είχε μία από αυτές να σπάει ένα από τα τζάμια του λεωφορείου. Ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.