Πρώτη προπόνηση του Τόνσο με τον Ατρόμητο
Την πρώτη του προπόνηση στον Ατρόμητο πραγματοποίησε σήμερα (Σάββατο, 3/9) το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου, Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός πλάγιος μέσος που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Κόλο-Κόλο μετέβη στο αθλητικό κέντρο και αφού είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του ξεκίνησε την προπόνηση μαζί με την ομάδα.
Την πρώτη του προπόνηση στον Ατρόμητο πραγματοποίησε σήμερα (Σάββατο, 3/9) το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου, Μάρτιν Τόνσο.
Ο Αργεντινός πλάγιος μέσος που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Κόλο-Κόλο μετέβη στο αθλητικό κέντρο και αφού είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του ξεκίνησε την προπόνηση μαζί με την ομάδα.
Εν συνεχεία, πάντως ο Τόνσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζίκα.
Απουσίασαν από την προπόνηση του Ατρομήτου οι διεθνείς Γκορμπούνοφ (Εθνική Λευκορωσίας), Νάτσος, Λημνιός και Κατράνης (Εθνική Νέων).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα
- Η Ρεάλ θέλει τον Ολίσε και προσφέρει αστρονομικό ποσό στη Μπάγερν για να τον αποκτήσει
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442