
Πάλη: Τέσσερα χρόνια αποκλεισμού στον «ντοπέ» Γιαντάβ
Πάλη: Τέσσερα χρόνια αποκλεισμού στον «ντοπέ» Γιαντάβ
Ο Ινδός παλαιστής, Ναρσίνγκ Γιαντάβ, ο οποίος θα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην κατηγορία των 74 κιλών ελευθέρας, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση στεροειδών φαρμάκων και τικωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση. Σύμφωνα με τον εθνικό συμβούλιο ντόπινγκ (NADA), ο 26χρονος παλαιστής βρέθηκε «ντοπέ» σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε ενόψει Ρίο και αποκλείστηκε από τους αγώνες. Ο Γιαντάβ, πάντως, δηλώνει αθώος και δηλώνει πως είναι θύμα «σαμποτάζ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Stoiximan GBL: Χωρίς «αιώνιους» αλλά με σημαντικά ματς η πρώτη μέρα της 18ης αγωνιστικής
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/2): Φουλ «δράση» με Super League, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Super League: Εκκίνηση στην 20η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις
- Χάκετ για την αποθέωση στο ΣΕΦ: «Θα το δείχνω στα παιδιά μου»
- NBA: Τρίτη σερί νίκη για τους Μπακς (105-99) – Πήραν το ντέρμπι οι Σέλτικς (98-96, vids)
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουαμέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)



























![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442