Ο Ινδός παλαιστής, Ναρσίνγκ Γιαντάβ, ο οποίος θα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην κατηγορία των 74 κιλών ελευθέρας, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση στεροειδών φαρμάκων και τικωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση. Σύμφωνα με τον εθνικό συμβούλιο ντόπινγκ (NADA), ο 26χρονος παλαιστής βρέθηκε «ντοπέ» σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε ενόψει Ρίο και αποκλείστηκε από τους αγώνες. Ο Γιαντάβ, πάντως, δηλώνει αθώος και δηλώνει πως είναι θύμα «σαμποτάζ».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.
Χωρίς νίκη για 4η σερί αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το το 1-1 στην έδρα της με τη Μπέρνλι. Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Τσέλσι, με 2-0 επί της Μπρέντφορντ κι ανέβηκε στην 6η θέση.