Η χορογράφος Κατερίνα Ανδρέου με το έργο A kind of fierce, συμπαραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου που παρουσιάστηκε στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι (30 και 31 Ιουλίου – Πειραιώς 260 Ε), κέρδισε το βραβείο Jardin d’ Europe, που απονέμεται από το φεστιβάλ ImPulsTanz στη Βιέννη.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση, που δίνεται κάθε χρόνο σε νέους χορογράφους στο πλαίσιο του [8:tension] Young Choreographers’ Series του Φεστιβάλ Impulstanz.
Το βραβείο απονεμήθηκε στις 14 Αυγούστου σε τελετή που έγινε στο βιεννέζικο θέατρο Kasino am Schwarzenbergplatz, και τη φετινή κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Jennifer Lacey (FR), Ana Vujanović (RS) and Wolfgang Kralicek (AT).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας