Με 11 καινούργια ασθενοφόρα ενισχύθηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Ήπειρο
Παρουσία της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση για την παράδοση-παραλαβή των 11 νέων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας για τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου, στον αύλειο χώρο στέγασης των διοικητικών υπηρεσιών του παραρτήματος.
Παρουσία της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση για την παράδοση-παραλαβή των 11 νέων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας για τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου, στον αύλειο χώρο στέγασης των διοικητικών υπηρεσιών του παραρτήματος.
Στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Πολάκης επεσήμανε την αναγκαιότητα διαρκούς ανανέωσης του στόλου του ΕΚΑΒ, ενώ μίλησε για τα προβλήματα που μεσολάβησαν μέχρι την προμήθεια των συγκεκριμένων ασθενοφόρων και για την ανάγκη συνεχούς υποστήριξης του Κέντρου.
Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς, χαρακτήρισε την ημέρα παράδοσης των ασθενοφόρων «μεγάλη» και τους διασώστες του ΕΚΑΒ «τους καλύτερους στην Ευρώπη».
Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, Β. Παπαδιώτης, τόνισε ότι η χαρά και η συγκίνηση από την παραλαβή των νέων ασθενοφόρων είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των εργαζομένων. Επίσης, ζήτησε τη συμβολή του υπουργείου Υγείας για την επίλυση καίριων ζητημάτων, όπως η άμεση θέσπιση νέου οργανισμού, η διοικητική αναδιοργάνωση του φορέα, η δημιουργία ενιαίου ασύρματου τηλεφωνικού έντρου με κριτήρια τα γεωγραφικά-διοικητικά όρια και την εκάστοτε πληθυσμιακή κατανομή και η ηλεκτρονική διαλογή των περιστατικών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ιωαννίνων, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, δήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών Αρχών.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα πλεονεκτήματα μίας ασύρματης σκούπας νέας γενιάς που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή φροντίδα του χώρου μας
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» – Ο εμμονικός stalker, τα ασφαλιστικά μέτρα και ο τρόμος
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απαντά για τα σημάδια στο πρόσωπο του
- Κάποιος να θυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ιστορία του Νίξον
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442