Τον έπιασαν ξανά για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας
Δεκάδες χιλιάδες αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων βρέθηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην κατοχή 52χρονου, ο οποίος και συνελήφθη ξανά για το ίδιο αδίκημα. Τώρα η υπόθεση ήρθε στο φως όταν τον περασμένο Νοέμβριο, στο πλαίσιο διαδικτυακής έρευνας των γερμανικών Αρχών σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων P2P, για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, προέκυψαν δύο ηλεκτρονικά ίχνη που ανήκουν σε χρήστες του Διαδικτύου εντός της ελληνικής Επικράτειας.
Δεκάδες χιλιάδες αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων βρέθηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην κατοχή 52χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.
Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν τον περασμένο Νοέμβριο, στο πλαίσιο διαδικτυακής έρευνας των γερμανικών Αρχών σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων P2P, για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, προέκυψαν δύο ηλεκτρονικά ίχνη που ανήκουν σε χρήστες του Διαδικτύου εντός της ελληνικής Επικράτειας.
Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έγινε αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατόχου της διαδικτυακής αυτής σύνδεσης.
Επιπλέον, προέκυψε ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα των ερευνών ο κάτοχος της συγκεκριμένης σύνδεσης παρείχε στον συλληφθέντα τη δυνατότητα χρήσης της.
Σε έρευνα στο σπίτι του 52χρονου στη Σαρωνίδα, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ σε αποθηκευτικά μέσα που κατείχε βρέθηκαν και τα χιλιάδες αρχεία με το υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις εσωτερικοί και ισάριθμοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ισάριθμοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τρία ψηφιακά μέσα αποθήκευσης (usb stick) και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Το κατασχεθέντα αυτά ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.
Όπως προέκυψε, ο 52χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)
- Μανέ: Το μεγαλείο δεν μετριέται από αυτά που έχει κανείς, αλλά από αυτά που δίνει (vids+pics)
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: «Κλειδί» για τις έρευνες ο σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες – Στους 40 οι νεκροί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442