Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 14-0 την ερασιτεχνική Σίλφολντε
Μια χαλαρή ...προπόνηση έκανε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου αφού κατανίκησε την ολλανδική Σίλφολντε με το σκορ-ρεκόρ 14-0 στο Αρνεμ της Ολλανδίας όπου και προετοιμάζεται. Οπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα το τεστ αυτό δεν ήταν επιβεβαιωτικό της αγωνιστικής κατάστασης της ελληνικής ομάδας, λόγω της εμφανούς αδυναμίας των Ολλανδών να διατηρήσουν την εστία τους σε αξιοπρεπές επίπεδο ήττας.
Μια χαλαρή …προπόνηση έκανε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου αφού κατανίκησε την ολλανδική Σίλφολντε με το σκορ-ρεκόρ 14-0 στο Αρνεμ της Ολλανδίας όπου και προετοιμάζεται.
Οπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα το τεστ αυτό δεν ήταν επιβεβαιωτικό της αγωνιστικής κατάστασης της ελληνικής ομάδας, λόγω της εμφανούς αδυναμίας των Ολλανδών να διατηρήσουν την εστία τους σε αξιοπρεπές επίπεδο ήττας.
Τα γκολ που σημείωσαν οι Θεσσαλονικείς σημειώθηκαν με την εξής σειρά. Κουλούρης 2′-42, Περέιρα 5′-31′-33′, Κοροβέσης 12′, Σάκχοφ 26′, Πέλκας 56′- 63′, Αθανασιάδης 59′- 66′- 89′ , Δημητριάδης 75′ -88′
Ο Βλάνταν Ιβιτς παρέταξε δυο διαφορετικές ενδεκάδες με νέους και παλιούς παίκτες, αλλά και μερικούς από τους δανεικούς που επέστρεψαν.
Είναι φανερό πως ο ΠΑΟΚ που κάνει σύντομα την επίσημη πρεμιέρα του στην διάρκεια αυτού του μήνα θέλει να ετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα, αλλά τα δείγματα της προετοιμασίας του μάλλον θα βγούν στην συνέχεια με το δεύτερο παιχνίδι που ακολουθεί το απόγευμα του Σαββάτου κατά της Κλαμπ Μπριζ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.