Προκρίθηκε στο final 4 πριν καν… παίξει η εθνική βόλεϊ ανδρών
Την πρόκριση στο Final-4 του World League εξασφάλισε η εθνική βόλεϊ των ανδρών, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αποψινού (21:00) αγώνα με τη Σλοβενία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ευνοήθηκε από έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης.
Την πρόκριση στο Final-4 του World League εξασφάλισε η εθνική βόλεϊ των ανδρών, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αποψινού (21:00) αγώνα με τη Σλοβενία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ευνοήθηκε από έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης.
Μετά τις ήττες του Μαυροβουνίου από την Τυνησία (3-2) και της Ισπανίας από τη Γερμανία (3-1), καθώς και την απώλεια σετ της Κινεζικής Ταϊπέι απέναντι στο Καζακστάν (νίκησε με 3-1), η ελληνική ομάδα εξασφάλισε μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις του 3ου γκρουπ και θα δώσει το «παρών» στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Φρανκφούρτη.
Το ματς με τη Σλοβενία (που επίσης έχει εξασφαλίσει την πρόκριση) θα κρίνει την τελική κατάταξη της εθνικής και τον αντίπαλό της στον ημιτελικό της Παρασκευής (1/7).
Εκτός από την Ελλάδα και τη Σλοβενία στο final-4 θα αγωνιστεί η οικοδέσποινα Γερμανία, ενώ για την τελευταία θέση φαβορί είναι η Βενεζουέλα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας