Έναντι ποσού-ρεκόρ πωλήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο επαγγελματικών κατηγοριών του γερμανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, για την τετραετία 2017-2021. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Κρίστιαν Ζάιφερτ, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στη Φρανκφούρτη, η νέα συμφωνία προβλέπει ότι οι ομάδες της Bundesliga και της Zweite Liga θα μοιράζονται ετησίως το ποσό του 1.4 δισ. ευρώ τουλάχιστον, εξασφαλίζοντας μία πολύ μεγάλη αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Έναντι ποσού-ρεκόρ πωλήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο επαγγελματικών κατηγοριών του γερμανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, για την τετραετία 2017-2021.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Κρίστιαν Ζάιφερτ, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στη Φρανκφούρτη, η νέα συμφωνία προβλέπει ότι οι ομάδες της Bundesliga και της Zweite Liga θα μοιράζονται ετησίως το ποσό του 1.4 δισ. ευρώ τουλάχιστον, εξασφαλίζοντας μία πολύ μεγάλη αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, για την επόμενη σεζόν (2016-17), οι γερμανικές επαγγελματικές ομάδες αναμένεται να μοιραστούν 817 εκατ. ευρώ.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας