Μήπως οι όμορφοι μιλούν από θέση ισχύος;
...
Όλες θαυμάζουμε τις σταρ του Χόλιγουντ και αναρωτιόμαστε τι κάνει η καθεμιά για να δείχνει τόσο λαμπερή και όμορφη. Ορισμένες, η αλήθεια είναι, κάνουν πολλά – από νυστέρι μέχρι εξαντλητικές δίαιτες – ενώ ορισμένες άλλες πιο ήπια πράγματα επενδύοντας κυρίως στην προσωπική του ευτυχία.
Κάπου εκεί στη μέση βρίσκεται η περίπτωση της 43χρονης Κάμερον Ντίαζ η οποία πρόσφατα εξέδωσε το δεύτερο βιβλίο της « The Longevity Book», μαζί με την Sandra Bark, όπου μοιράζεται με τις αναγνώστριες το γιατί και πώς ωριμάζουμε προσπαθώντας να καταρρίψει διάφορα ταμπού περί γηρατειών και φθοράς.
Σε μια συνέντευξη της στο Women‘s Health στάθηκε επιγραμματικά σε τρία σημεία που αφορούν στο άγχος των γυναικών που μεγαλώνουν και στο πως μπορούμε με το πέρασμα του χρόνου να παραμένουμε υγιείς και ευτυχείς.
*Αποδοχή
«Και τι έγινε που έχω μερικές ρυτίδες; Δεν είμαι πλέον το 21χρονο κορίτσι που έπαιζε στο “The Mask”. Σίγουρα ένα κομμάτι του ακόμη ζει μέσα μου και πιθανών θα υπάρχει για πάντα αλλά πλέον είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος και ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι είναι μια φυσική διαδικασία και όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσουμε τόσο το καλύτερο. Πρέπει να αποδεχθούμε τον εαυτό μας μέσα σε όλη αυτήν την συνθήκη των αλλαγών και να μας αγαπούμε».
*Ρεαλισμός
«Ζούμε σε μια εγωκεντρική, ναρκισσιστική κοινωνία που επικεντρώνεται στο υπερφυσικό, στο πλαστό και το φτιαχτό. Δίνει σημασία σε αυτό που αντικρίζουμε στο καθρέφτη αντί για το τι κρύβει ο καθένας στην ψυχή του. Είναι πολύ επικίνδυνο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε τόσο με τον καθρέφτη, θα χάσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τις αξίες μας».
*Ύπνος
«Τα πάρτι είναι για τους νέους. Εγώ δίνει μεγάλη αξία στον ύπνο μου. Μου αρέσει ο ύπνος, ακόμη και τη διαδικασία προετοιμασίας για να πέσω στο κρεβάτι απολαμβάνω. Ακολουθώ την ίδια ιεροτελεστία κάθε βράδυ, είτε είμαι σπίτι μου είτε σε κάποιο ξενοδοχείο ή φιλοξενούμενη σε φιλικό σπίτι. Με βοηθά να αδειάζω το μυαλό μου και να χαλαρώνω το σώμα μου ώστε όταν ξαπλώσω να είμαι έτοιμη να αφεθώ σε έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο μέχρι το πρωί».
gamos.gr
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- Κλιμακώνουν με 48ωρους αποκλεισμούς οι αγρότες επικαλούμενοι «το δικαίωμα στη ζωή» – Σύγκρουση επιλέγει το Μαξίμου
- Σέρρες: «Δεν είναι δολοφόνος – Ήταν κακιά στιγμή» – Ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 17χρονο
- Γαλλία: Τα τρακτέρ των αγροτών έφτασαν στο κέντρο του Παρισιού
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
- Μινεάπολη: Οργή και διαδηλώσεις για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 37χρονης από πράκτορες της ICE
- Τζένη Μπότση: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Αλέξανδρο Μιχαλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442