Μήπως οι όμορφοι μιλούν από θέση ισχύος;
...
Όλες θαυμάζουμε τις σταρ του Χόλιγουντ και αναρωτιόμαστε τι κάνει η καθεμιά για να δείχνει τόσο λαμπερή και όμορφη. Ορισμένες, η αλήθεια είναι, κάνουν πολλά – από νυστέρι μέχρι εξαντλητικές δίαιτες – ενώ ορισμένες άλλες πιο ήπια πράγματα επενδύοντας κυρίως στην προσωπική του ευτυχία.
Κάπου εκεί στη μέση βρίσκεται η περίπτωση της 43χρονης Κάμερον Ντίαζ η οποία πρόσφατα εξέδωσε το δεύτερο βιβλίο της « The Longevity Book», μαζί με την Sandra Bark, όπου μοιράζεται με τις αναγνώστριες το γιατί και πώς ωριμάζουμε προσπαθώντας να καταρρίψει διάφορα ταμπού περί γηρατειών και φθοράς.
Σε μια συνέντευξη της στο Women‘s Health στάθηκε επιγραμματικά σε τρία σημεία που αφορούν στο άγχος των γυναικών που μεγαλώνουν και στο πως μπορούμε με το πέρασμα του χρόνου να παραμένουμε υγιείς και ευτυχείς.
*Αποδοχή
«Και τι έγινε που έχω μερικές ρυτίδες; Δεν είμαι πλέον το 21χρονο κορίτσι που έπαιζε στο “The Mask”. Σίγουρα ένα κομμάτι του ακόμη ζει μέσα μου και πιθανών θα υπάρχει για πάντα αλλά πλέον είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος και ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι είναι μια φυσική διαδικασία και όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσουμε τόσο το καλύτερο. Πρέπει να αποδεχθούμε τον εαυτό μας μέσα σε όλη αυτήν την συνθήκη των αλλαγών και να μας αγαπούμε».
*Ρεαλισμός
«Ζούμε σε μια εγωκεντρική, ναρκισσιστική κοινωνία που επικεντρώνεται στο υπερφυσικό, στο πλαστό και το φτιαχτό. Δίνει σημασία σε αυτό που αντικρίζουμε στο καθρέφτη αντί για το τι κρύβει ο καθένας στην ψυχή του. Είναι πολύ επικίνδυνο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε τόσο με τον καθρέφτη, θα χάσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τις αξίες μας».
*Ύπνος
«Τα πάρτι είναι για τους νέους. Εγώ δίνει μεγάλη αξία στον ύπνο μου. Μου αρέσει ο ύπνος, ακόμη και τη διαδικασία προετοιμασίας για να πέσω στο κρεβάτι απολαμβάνω. Ακολουθώ την ίδια ιεροτελεστία κάθε βράδυ, είτε είμαι σπίτι μου είτε σε κάποιο ξενοδοχείο ή φιλοξενούμενη σε φιλικό σπίτι. Με βοηθά να αδειάζω το μυαλό μου και να χαλαρώνω το σώμα μου ώστε όταν ξαπλώσω να είμαι έτοιμη να αφεθώ σε έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο μέχρι το πρωί».
gamos.gr
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)















































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442