ΝΔ: Απάτη η δήθεν μάχη κατά του ΔΝΤ
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε την Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία, επικαλούμενη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είναι δεδομένη. «Η δήθεν μάχη της κυβέρνησης κατά του ΔΝΤ δεν είναι αυταπάτη. Είναι απάτη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε την Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία, επικαλούμενη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είναι δεδομένη.
«Τώρα το ομολογούν και οι ίδιοι. Η δήθεν μάχη της κυβέρνησης κατά του ΔΝΤ δεν είναι αυταπάτη. Είναι απάτη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραθέτει δήλωση του Νίκου Παππά από την Ουάσιγκτον, στην οποία ο υπουργός Επικρατείας λέει ότι «θεωρούμε τη συμμετοχή του ΔΝΤ δεδομένη, γιατί είναι μέρος του προγράμματος, δεν είμαστε εμείς που θέτουμε το θέμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442