Στις 23 Απριλίου 2017 στήνονται οι προεδρικές κάλπες στη Γαλλία
Οι δύο γύροι των προεδρικών εκλογών του 2017 στη Γαλλία θα διεξαχθούν στις 23 Απριλίου και στις 7 Μαΐου, ανακοίνωσε την Τετάρτη η γαλλική κυβέρνηση.
Οι δύο γύροι των προεδρικών εκλογών του 2017 στη Γαλλία θα διεξαχθούν στις 23 Απριλίου και στις 7 Μαΐου, ανακοίνωσε την Τετάρτη η γαλλική κυβέρνηση.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον πρώην πρωθυπουργό Αλέν Ζιπέ του κεντροδεξιού κόμματος Οι Ρεπουμπλικανοί να προηγείται.
Η ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν φαίνεται να περνά στον δεύτερο γύρο, ο οποίος θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο υποψηφίων που θα προηγηθούν στον πρώτο γύρο, αλλά στη συνέχεια να χάνει.
Οι βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν αμέσως μετά, στις 11 και 18 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442