Αναστολή άσκησης καθηκόντων για τον δάσκαλο που κατηγορείται για ασέλγεια
Την απόφαση για αναστολή άσκησης καθηκόντων εκπαιδευτικού σε δημοτικό σχολείο της Κέρκυρας, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις εις βάρος ανηλίκων, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας.
Την απόφαση για αναστολή άσκησης καθηκόντων εκπαιδευτικού σε δημοτικό σχολείο της Κέρκυρας, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις εις βάρος ανηλίκων, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας «η απόφαση ελήφθη για λόγους επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος και ειδικότερα, επειδή συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την Ελληνική Αστυνομία για πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος μαθήτριας του σχολείου όπου υπηρετούσε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση
- Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και εκείνη τρόλαρε στα social
- Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται σε τιμάρια – Οι σύνεδροι δεν ανήκουν σε στρατούς και μηχανισμούς
- Έχω παιδιά: Στον κόσμο των video games
- Κοιμηθείτε έξυπνα: 10 επιστημονικά βήματα για να ξυπνάτε με ενέργεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442