ΟΔΔΗΧ: Εκδοση εντόκων γραμματίων ύψους 875 εκατ. ευρώ στις 6 Απριλίου
Το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια (ΕΓΔ) εξάμηνης διάρκειας ύψους 875 εκατ. ευρώ στις 6 Απριλίου για την αναχρηματοδότηση παλαιότερης έκδοσης, είπε την Παρασκευή ο ΟΔΔΗΧ. Ως ημερομηνία διακανονισμού για την δημοπρασία ορίστηκε η 8η Απριλίου.
Το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια (ΕΓΔ) εξάμηνης διάρκειας ύψους 875 εκατ. ευρώ στις 6 Απριλίου για την αναχρηματοδότηση παλαιότερης έκδοσης, είπε την Παρασκευή ο ΟΔΔΗΧ.
Ως ημερομηνία διακανονισμού για την δημοπρασία ορίστηκε η 8η Απριλίου.
Το μεσοσταθμικό επιτόκιο στην προηγούμενη δημοπρασία εντόκων εξάμηνης διάρκειας διαμορφώθηκε στο 2,97%.
Η Αθήνα έχει στην κυκλοφορία έντοκα γραμμάτια ύψους 15 δισ. ευρώ περίπου, που αναχρηματοδοτεί τακτικά με την βοήθεια των ελληνικών τραπεζών και εγχώριων επενδυτών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.