Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε προς τον βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππο, τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων των σημερινών ειδεχθών τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε προς τον βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππο, τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων των σημερινών ειδεχθών τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες και τα αισθήματα αλληλεγγύης του ελληνικού λαού προς τον βελγικό γι’ αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις, οι οποίες προσβάλλουν, όπως τόνισε, την Ευρώπη και τις δημοκρατικές αξίες της, καθώς και τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, στο σύνολό τους.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions