Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot 2008 2016: Περιπετειώδης

Peugeot 2008 2016: Περιπετειώδης «στροφή»

Το αστικό crossover της γαλλικής φίρμας ανανεώνεται αποκτώντας μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση και αναβαθμισμένο εξοπλισμό φιλοξενώντας κάτω από το καπό του μια εμπλουτισμένη γκάμα επιλογών.


Με εμφανώς πιο περιπετειώδη σχεδιαστικά χαρακτηριστικά θα προσγειωθεί το ανανεωμένο 2008 στην έκθεση της Γενεύης όπου και θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του.

Μέχρι τότε, δηλαδή την 1η Μαρτίου οπότε και ανοίγει αυλαία η διεθνής ελβετική έκθεση το 2008 δίνει το στίγμα της ανανέωσης του η οποία δίνει ένα σαφώς πιο SUV χαρακτήρα στο γαλλικό μοντέλο το οποίο εκτός από τις εθιμοτυπικές αλλαγές στο μπροστινό τμήμα με τα αιχμηρότερα στοιχεία που συναποτελούν την πιο επιθετική όψη του, προσθέτει γενναιόδωρες ποσότητες προστατευτικών πλαστικών περιμετρικά του αμαξώματός του.

Την ανανεωμένη του εικόνα πλαισιώνουν το ανασχεδιασμένο καπό ενώ στο πίσω τμήμα διακρίνονται τα νέα φωτιστικά σώματα με το τρισδιάστατο εφέ ενώ, το παζλ της βελτίωσης εξωτερικά συμπληρώνει η εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα.

Στο εσωτερικό το νέο 2008 εντάσσει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Peugeot με οθόνη αφής επτά ιντσών η οποία ενσωματώνει λογισμικό Apple CarPlay ενώ, εμπλουτισμένες επί το πολυτελέστερο είναι και οι επιλογές των επενδύσεων περιλαμβάνοντας και το δέρμα, ενώ στις ακριβότερες εξοπλιστικές εκδόσεις θα ενταχθούν και ορισμένες επιπλέον προσθήκης όπως η πανοραμική ηλιοροφή με φωτισμό στο περίγραμμά της. Στις νέες αφίξεις συγκαταλέγεται και η προσθήκη της εξοπλιστικής έκδοσης GT Line η οποία διακρίνεται για τον πιο σπορ αισθητικό της χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, το 2008 εμπλουτίζει τις επιλογές του από τους γνωστούς νέας γενιάς κινητήρες του γαλλικού ομίλου περιλαμβάνοντας στις επιλογές του τον κινητήρα βενζίνης PureTech των 1,2 λίτρων σε εκδοχές ισχύος 82, 110 και 130 ίππων, ενώ εφαλτήριο για τις diesel επιλογές θα αποτελέσει ο BlueHDi 1,6 λίτρων των 75 ίππων o οποίος θα είναι επίσης διαθέσιμος σε εκδοχές ισχύος 100 και 120 ίππων. Οι κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικά κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων, αυτόματο έξι σχέσεων ή αυτοματοποιημένο ισάριθμων σχέσεων, αναλόγως την έκδοση.

auto.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024