Στη Σάντερλαντ αγωνίστηκε μόλις 4 φορές σε 2 χρόνια και ήταν πλέον ξεκάθαρο πως οι Άγγλοι δεν είχαν σχέδια για εκείνον. Έτσι λοιπόν ο Χάρης Μαυρίας θα συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και συγκεκριμένα ως δανεικός τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος είχε δοθεί δανεικός και στον Παναθηναϊκό της περσινή χρονιά με τον οποίο είχε 9 συμμετοχές και ένα γκολ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μετά την ιστορική πρόκριση στα playoffs του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.