Βενιζέλος: Τσίπρας και Βαρουφάκης έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους
Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις από τη Βουλή. «Έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους όντας ανίκανοι και κυνικοί τυχοδιώκτες» είπε.
Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις από τη Βουλή.
«Επαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους όντας ανίκανοι και κυνικοί τυχοδιώκτες» είπε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη.
Για την ίδια τη συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αποτελεί συγκλονιστικό ντοκουμέντο: «Δείχνει ιστορικές και νομικές και πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα και της ομάδος του. Το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα είναι το γάντζωμα στην εξουσία, κρύβοντας το μνημόνιο και του κ. Βαρουφάκη να διαλύσει την Ευρώπη.»
Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις κινήσεις που γίνονται για την κεντροαριστερά, λέγοντας ότι «πρέπει να συγκροτήσουμε το μεγάλο προοδευτικό κέντρο. Πρέπει να γίνει αυτό χωρίς βιασύνες, θέλει επιμονή και υπομονή και δεν φθάνει μόνο ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, κινήσεις. Μην τελειώσει η συζήτηση με πρώτη άρνηση.»
Χαρακτήρισε τον εαυτό του ως θεματοφύλακα και καταλύτη αυτής της διαδικασίας, λέγοντας πως δεν αναζητεί κομματικό ρόλο.
«Να μην χάσουμε την ευκαιρία αυτής της στιγμής» κατέληξε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας