Συγχαρητήρια μέσω του αγαπημένου του μέσου, του twitter, έστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον νέο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Με φωτογραφίες από το γραφείο του, έστειλε το μήνυμα: «Συγχαρητήρια φίλε». Εν συνεχεία έσπευσε στο «στρατηγείο» του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ στην Χαλκοκονδύλη.
Συγχαρητήρια μέσω του αγαπημένου του μέσου, του twitter, έστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον νέο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εν συνεχεία, ο Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε στο «στρατηγείο» του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ στην Χαλκοκονδύλη.
Αναρτώντας φωτογραφίες από το γραφείο του, όπου είναι συγκεντρωμένοι συνεργάτες και φίλοι, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Μουρούτης, έστειλε το μήνυμα: «@Kmitsotakis συγχαρητήρια φίλε».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας