Η Τουρκία υποστηρίζει ότι απέτρεψε επίθεση την Πρωτοχρονιά
Δύο υπόπτους έχουν θέσει υπό κράτηση οι τουρκικές Αρχές, θεωρώντας πως σχεδίαζαν επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι δύο φέρονται να είχαν διασυνδέσεις με την τζιχαντιστική ISIS.
Δύο υπόπτους έχουν θέσει υπό κράτηση οι τουρκικές Αρχές, θεωρώντας πως σχεδίαζαν επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι δύο φέρονται να είχαν διασυνδέσεις με την τζιχαντιστική ISIS.
Η τουρκική εισαγγελία ανακοίνωσε την Τετάρτη πως τέθηκαν υπό κράτηση δύο ύποπτοι για διασυνδέσεις με την ISIS που πιστεύεται ότι σχεδίαζαν επίθεση στην πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς.
Η εισαγγελία δεν έδωσε στοιχεία των δύο υπόπτων, ούτε διευκρίνισε το φύλο τους, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν, επικαλούμενα αξιωματούχους κοντά στην έρευνα πως οι δύο είναι τούρκοι υπήκοοι.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu, στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο γιλέκα με εκρηκτικά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας