Χώρο για εγκατάσταση αποτεφρωτηρίου αναζητά ο Δήμος Αθηναίων
Στην αναζήτηση κατάλληλου χώρου για την εγκατάσταση αποτεφρωτηρίου νεκρών, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος σχετικά με τη χωροθέτηση του, προχωρά ο δήμος Αθηναίων. Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Καμίνης, επειδή ο Δήμος δεν διαθέτει τέτοιο χώρο, θα προβεί σε αγορά ή σε ενοικίασή του.
Στην αναζήτηση κατάλληλου χώρου για την εγκατάσταση αποτεφρωτηρίου νεκρών, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος σχετικά με τη χωροθέτηση του, προχωρά ο δήμος Αθηναίων.
Όπως ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, επειδή ο Δήμος δεν διαθέτει τέτοιο χώρο, θα προβεί σε αγορά ή σε ενοικίασή του.
Ο κ. Καμίνης είπε ότι το θέμα αποτελεί προτεραιότητα της δεύτερης θητείας του, «ένα δικαίωμα για το οποίο αγωνίστηκα, δίδαξα στο Πανεπιστήμιο και υπηρέτησα ως Συνήγορος του Πολίτη».
Ο νέος επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Ρήγας Αξελός, καταλόγισε ολιγωρία στη δημοτική αρχή και υπογράμμισε ότι η λειτουργία αποτεφρωτηρίου αποτελεί και δική τους προεκλογική δέσμευση.
Διαδημοτική συνεργασία ζήτησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Σοφιανός.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας