Τζακ ποτ και πάλι στο Τζόκερ – Ποιοι αριθμοί κληρώθηκαν
Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε και στην κλήρωση της Πέμπτης στο Τζόκερ, αφού δεν υπήρξε τυχερός που είχε προέβλεψε τους 5+1 αριθμούς και το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στην επόμενη κλήρωση, την Κυριακή. Ωστόσο, υπήρξαν 15 τυχεροί που πέτυχαν τους 5 αριθμούς και παίρνουν 44.357,78 ευρώ ο καθένας. Οι τυχεροί αριθμοί είναι...
Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε και στην κλήρωση της Πέμπτης στο Τζόκερ, αφού δεν υπήρξε τυχερός που προέβλεψε τους 5+1 αριθμούς και το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στην επόμενη κλήρωση, την Κυριακή. Ωστόσο, υπήρξαν 15 τυχεροί που πέτυχαν τους 5 αριθμούς και παίρνουν 44.357,78 ευρώ ο καθένας.
Οι αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ είναι: 42 – 41 – 21 – 31 – 19 με τζόκερ το 16
Η κλήρωση θα μοίραζε, αν βρισκόταν τυχερός που να πετύχαινε 5+1 αριθμούς, το ποσό των 9.000.000 ευρώ.
Στο Τζόκερ έχει να βρεθεί νικητής στην κατηγορία «5+1» από τις 18 Οκτωβρίου, οδηγώντας το παιχνίδι σε 14 διαδοχικά τζακ ποτ.
Για την τελευταία κλήρωση συμπληρώθηκαν περισσότερες από 6 εκατ. στήλες. Στα μηχανάκια των πρακτορείων ΟΠΑΠ που υποδέχονται τις στήλες κατατίθεντο τις τελευταίες ώρες από τους παίκτες 10.000 στήλες το λεπτό.
Φέτος, 17 υπερτυχεροί μοιράστηκαν 43 εκατ. ευρώ, ενώ στην κατηγορία του 5αριού βρέθηκαν 351 νικητές και μοιράστηκαν 22 εκατ. ευρώ. Από την αρχή της χρονιάς, το Τζόκερ έχει μοιράσει πάνω από 112 εκατ. ευρώ στους τυχερούς παίκτες του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας