Πολύτιμη ισοπαλία της Βέροιας με τον Πλατανιά στα Χανιά
Η Βέροια σταμάτησε την ανοδική πορεία του Πλατανιά, καθώς έφυγε από τα Περιβόλια έχοντας αποσπάσει 0-0 από την ομάδα της Κρήτης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και κατακτώντας ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για τη «βασίλισσα του βορρά» στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η Βέροια σταμάτησε την ανοδική πορεία του Πλατανιά, καθώς έφυγε από τα Περιβόλια έχοντας αποσπάσει 0-0 από την ομάδα της Κρήτης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και κατακτώντας ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τη «βασίλισσα του βορρά», που παραμένει αήττητη εκτός έδρας την εφετινή περίοδο!
Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με τον Πλατανιά να υπερέχει σαφώς αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, αν εξαιρεθεί ένα αξιόλογο σουτ του Μιλούνοβιτς που πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Λόπεθ, ενώ στο 16΄ το σουτ του Άρτσε απέκρουσε ασταθώς ο Σωτηρίου και στην εξέλιξη της φάσης ο αμαρκάριστος Ναζλίδης υποδείχθηκε ορθώς σε θέση οφ σάιντ.
Ως εκ τούτου, η μοναδική… συγκίνηση στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, καθώς Γκνιάτιτς και Σωτηρίου τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν στο επτάλεπτο των καθυστερήσεων, «δένοντας» τα χέρια του Γιώργου Παράσχου για τη συνέχεια.
Σαν να μην έφτανε αυτό, το κακό… τρίτωσε για τους γηπεδούχους, που έχασαν και τον Γιακουμάκη λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης! Ο Πλατανιάς αποσυντονίστηκε, η Βέροια δεν απειλούσε κι έτσι οι καλές φάσεις σε αυτό το διάστημα ήταν μετρημένες, με τον Ανγκούλο να επιχειρεί ένα επικίνδυνο αλλά άστοχο γύρισμα στο 68΄, μια κεφαλιά του Κόλα να περνά άουτ στο 74΄.
Το παιχνίδι «ζωήρεψε» λίγο από εκείνο το σημείο και ύστερα, με τον Πλατανιά να εντείνει την πίεση και να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 76΄ και το 78΄, όταν οι κεφαλιές των Ανγκούλο και Ράμος έφυγαν ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Λόπεθ, αλλά και τον Κοκκαλά να αντιδρά εξαιρετικά στις προσπάθειες του Κόλα, επίσης με το κεφάλι, στο 81΄ και το 82΄.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.