Η ΑΕΚ επικράτησε με 80-72 της Καβάλας, έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Η Ένωση παραμένει αήττητη και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα συμβιβάστηκαν με την 4η ήττα τους.
Η ΑΕΚ επικράτησε με 80-72 της Καβάλας, έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.
Η Ένωση παραμένει αήττητη και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα συμβιβάστηκαν με την 4η ήττα τους.
Ο Χέρστον πέτυχε 16 πόντους, 14 ο Μιλόσεβιτς, 13 ο Μαυροκεφαλίδης και 12 ο Σάκοτα για τους γηπεδούχους, ενώ με 22 πόντους ο Ρομπ Τζόουνς ξεχώρισε για από την Καβάλα.
Δεν αγωνίστηκε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, με τον Ανοσίκε να δίνει πιθανότατα στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Φίλιπ Σκραμπ αγωνίστηκε 9 λεπτά, μετά τα 2’30» που είχε απέναντι στο Λαύριο.
Με ευστοχία στα δίποντα (10/11, 90%) στην 1η περίοδο και τους Μαλίκ Χέρστον (8π.), Ουόρεν (6π.), Σάκοτα (5π.) και Μαυροκεφαλίδη (5π.) να μοιράζονται τις λύσεις στην επίθεση η ΑΕΚ κατάφερε να οικοδομήσει μια διαφορά 7 πόντων, 28-21, στο 10’΄.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε και με 33-26, αλλά ο Ρόμπινσον πήρε τη σκυτάλη από τον Βάργκας στο σκοράρισμα για τους φιλοξενούμενους που μείωσαν σε 35-34. Σε καλή ημέρα και ο Κοστόφ (πέτυχε συνολικά 16 πόντους) ισοφάρισε σε 42-42, για το 45-42 υπέρ των «κιτρινόμαυρων» στο ημίχρονο.
Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν αποφασισμένοι στο παρκέ και με επιμέρους σκορ 15-3, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα ξέφυγε με +14, 60-46. Η Καβάλα δεν κατάφερε να απειλήσει ποτέ μέχρι το τέλος. Ο Μιλόσοβιτς με γκολ φάουλ διαμόρφωσε το 74-59 στο 33ο λεπτό και τα τελευταία λεπτά αποδείχτηκαν τυπική διαδικασία.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.