Ανετο 3-0 του Παναθηναϊκού, άφησε βαθμό στο τάι μπρέικ η ΑΕΚ
Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Αίαντα Ευόσμου για την 3η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, στο κλειστό της Κυψέλης, σε ένα ματς στο οποίο έκανε ντεμπούτο με το «τριφύλλι» και η Μαρίζα Φιλντ. Η ΑΕΚ μπορεί να νίκησε τον Πορφύρα στο τάι μπρέικ, αλλά το μόνο που κρατάει είναι τους δυο βαθμούς της νίκης, αφού οι «κιτρινόμαυρες» όχι μόνο δεν εντυπωσίασαν, αλλά απώλεσαν και βαθμό κόντρα στους «νεοφώτιστους».
Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Αίαντα Ευόσμου για την 3η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, στο κλειστό της Κυψέλης, σε ένα ματς στο οποίο έκανε ντεμπούτο με το «τριφύλλι» και η Μαρίζα Φιλντ.
Ο Αίας στο πρώτο σετ ξεκίνησε καλά και μέχρι το 8-7 ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των πράσινων που έφτασαν εύκολα στο 2-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πιο ανταγωνιστική στο τρίτο σετ (8-6, 13-12, 16-14), αλλά και πάλι στο φινάλε ο ΠΑΟ βρήκε τις λύσεις για να φτάσει στο 25-20.
Η ΑΕΚ μπορεί να νίκησε τον Πορφύρα στο τάι μπρέικ, αλλά το μόνο που κρατάει είναι τους δυο βαθμούς της νίκης, αφού οι «κιτρινόμαυρες» όχι μόνο δεν εντυπωσίασαν, αλλά απώλεσαν και βαθμό κόντρα στους «νεοφώτστους». Η «Ένωση» έδειξε να εφησυχάζει μετά το 2-0 και αυτό είχες ως αποτέλεσμα να ισοφαριστεί και να… τρέχει στο τάι μπρέικ με κομβικό σημείο το 10-9, όταν και οι φιλοξενούμενες δεν κατάφεραν να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ.
Την πρώτη της νίκη στην φετινή σεζόν πανηγύρισε η Ηλιούπολη μέσα στην έδρα του Φιλαθλητικού που κατέκτησε το πρώτο του σετ στην σεζόν, αλλά παραμένει χωρίς βαθμό.
Σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν με σημαντικές απουσίες, ο Πανναξιακός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 του ΟΠΕΡ.
Από το κυριακάτικο πρόγραμμα απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι, με πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση εκείνη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Α.Ο. Θήρας.
Στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10
Παναθηναϊκός – Αίας Ευόσμου 3-0 (25-14, 25-15, 25-20)
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – Ηλιούπολη 1-3 (24-26, 14-25, 25-14, 21-25)
ΑΕΚ – Πορφύρας 3-2 (25-16, 26-24, 21-25, 23-25, 15-10)
Πανναξιακός – Ρέθυμνο 3-0 (25-13, 25-13, 25-18)
ΚΥΡΙΑΚΗ 01/11
ΔΑΚ Πυλαίας 14:00 Άρης – Μαρκόπουλο (ΕΡΤ2)
«Μ. Μερκούρη» 19:00 Ολυμπιακός- Α.Ο. Θήρας
Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
Παναθηναϊκός 9-0 9
Πανναξιακός 9-1 9
ΑΕΚ 9-4 7
Ολυμπιακός 6-0 6 -2αγ.
Άρης 6-3 5 -2αγ.
Ηλιούπολη 5-7 4
Α.Ο. Θήρας 4-3 3 -2αγ.
Ρέθυμνο 3-6 3
Μαρκόπουλο 3-6 1 -2αγ.
Πορφύρας 2-9 1
Αίας Ευόσμου 0-9 0
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 1-9 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442